Satuloiden verhoilut, geelisatulat ja kaikki muutostyöt vuosien kokemuksella!

Erästuotteella toimitaan myös motoristien maailmassa verhoillen ja muokaten moottoripyörien ja mopojen satuloita & penkkejä. Korjaamme myös ajopukuja ammattitaidolla – vuosien ompelu- ja motoristikokemuksella. Tarjoamme palveluitamme kaikkialle Suomeen!

Meiltä saat satuloiden madallukset ja satuloiden korotukset toiveittesi mukaisesti. Samoin geelipehmusteet ammattitaidolla asennettuna kaikkien moottoripyörien satuloihin. Poikkeuksena mainittakoon, että penkinlämmitin ja geeli eivät sovellu yhteen. Meiltä onnistuvat myös lähes kaikki muut satuloiden ja penkkien muutostyöt.

Huomioithan, että satulan muutostyöt ja uusien päällisten valmistaminen ovat sellaisia töitä, joita ei pysty valmistamaan odotellessa. Ne vaativat aina aikaa vähintään muutaman päivän, aikataulu sovitaan aina tilauksen yhteydessä Sinun kanssasi.

Moottoripyörän satulan verhoilun teemme aina asiakaslähtöisesti, yhdessä parhaita vaihtoehtoja punniten! Satulanpäälliset voit valita niin keinonahasta kuin aidosta nahasta ja verhoilemme penkit myös museopyöriin!

Tutustu referensseihimme alapuolelta ja pyydä meiltä tarjous tällä lomakkeella!


Huom! Alla olevissa kuvissa on vain pieni otos niistä lukuisista mp-satuloista, joita olen muotoillut ja verhoillut uudelleen. Onnistunut geelin asentaminen on myöskin sellainen toimenpide, joka ei juurikaan näy päällepäin :) Satulakuvien jälkeen on vielä lisää tietoa muutostöiden toteutuksesta käytännössä, lue sekin!

Kun selaat SIVUA ALASPÄIN, löydät lisää kuvia satuloista ja lisäinfoa.

ASIAKASPALVELU
Aira Tolvanen
Kiteentie 9-11
82500 KITEE

ASIAKAS- JA PUHELINPALVELU AVOINNA MA - PE KLO 9-17

Ota yhteyttä, soita, pyydä tarjous tai tule käymään.
Puh. 0400-757 800, sähköposti erastuote@gmail.com

KEINONAHAT

Tässä varastomallit. Tilauksesta mahdollista saada eri värejä ja kuoseja.

Kannattaa kysyä.

1. Musta, joustava, kohokuvioitu, sopii teräviin muotoihin

2. Musta, selkeä martiointi eli pintakuviointi, "näyttää nahkalta", hieman tukevampaa, kestää yli -20°C pakkasta

3. Musta, martiointia, sileämpi kuin 2, kestää yli -20°C pakkasta

4. Punainen, joustava, sopii teräviin muotoihin

5. Musta, joustava, sopii teräviin muotoihin

6. Musta, topattu, samiakkiruutu

7. Musta, topattu, raita

8. Musta, kroko, kohokuvioitu, kestää -10°C pakkasta eli ei talvikäytössä oleviin pyöriin

9. Musta, käärmekeinonahka, kohokuvioitu, kestää -10°C pakkasta eli ei talvikäytössä oleviin pyöriin

9. Oranssi, käärmekeinonahka, kohokuvioitu, kestää -10°C pakkasta eli ei talvikäytössä oleviin pyöriin

9. Valkoinen, käärmekeinonahka, kohokuvioitu, kestää -10°C pakkasta eli ei talvikäytössä oleviin pyöriin

Näytetään tuotteet 1 - 13 (13 tuotteesta)

Moottoripyörän satulan verhoilu käytännössä

Täällä Erästuotteella verhoilemme vuosien motoristikokemuksella kaikki erilaiset moottoripyörien satulat aina uusista pyöristä museopyöriin saakka! Satulaverhoilut onnistuvat toki myös moottorikelkkoihin, mopoihin sekä mönkijöihin. Satulan verhoilu on täynnä mahdollisuuksia, joissa vain mielikuvitus on rajana. Muutostyöt ovat lähtökohtaisesti aina mittatilaustöitä asiakkaan toiveiden mukaan ja sitä kautta hintaan sekä aikatauluun vaikuttavat monet tekijät.

Verhoiluprojekti lähtee liikkeelle tarjouspyynnöstä, jossa kartoitamme mahdollisimman tarkasti sen, mitä satulalle halutaan tehdä ja onko satulassa esimerkiksi jokin ongelma, joka pitäisi muutostyöllä ratkaista. Lisäksi sovimme tarkemmin käytettävistä materiaaleista, aikataulusta ja luonnollisesti kustannuksista. (Jos et pääse paikan päälle satulan kanssa, niin tarvitsemme muutaman valokuvan satulasta.)

Satuloiden korjaukset ja entisöinti

Onko satulasi hajoamassa tai jo hajonnut ja haluat entisöidä sen uuteen (vanhaan) loistoonsa? Entisöimme moottoripyörän satulan joko alkuperäismallin ja materiaalin mukaisesti, tai vaihtoehtoisesti suunnittelemme ja toteutamme nykyaikaisesti muotoillun uuden uljaan satulan toiveidesi mukaisesti!

Satuloiden muutostyöt

Haluatko parantaa moottoripyöräsi ajomukavuutta? Olipa ongelmasi puutuva takapuoli tai muuten vaan masentava muotoilu, niin löydämme varmasti toimivan ratkaisun yhdessä tuumien. Erästuotteen palveluihin nimittäin kuuluvat kaikki satuloiden muutostyöt kuten satuloiden madallus ja korotus, kaventaminen tai leventäminen ja geelipehmusteen asennus.

Geelisatulat ja geelipehmuste

Geelisatula on erinomainen vaihtoehto, jos ongelmana on vaikkapa ajon aikana takamuksen, ristiselän tai jalkojen puutuminen. Sopivan geelipehmusteen avulla paine pienenee ongelma-alueella ja puutuminen vähentyy, jolloin voit paremmin nauttia ajamisesta! Hyvin tehty geelipenkki vaatii huolellisen suunnittelun ja ammattitaitoisen toteuttajan. Erästuotteen Airalla on jo yli kahden vuosikymmenen ajokokemus moottoripyöristä ja tästä on paljon hyötyä satuloiden muutosten toteuttamisessa. Motoristi siis itsekin.