WoMenadi® – Suomessa käsintehdyt nahkakengät!

WoMenadi®- kengät ovat Suomessa, Kiteellä, käsintehdyt kengät ja kokonaan aitoa nahkaa. Vain uloin pohja on kumia, jotta niitä voi käyttää Suomen vaihtelevissa sääoloissa.

Jos muistat suomalaisen Rintamaan kenkätehtaan valmistamat kengät, seuraan tässä kenkämallissa heidän jalanjälkiään. Kengät ovat leveät lestiltään ja päällisessä on pukemista helpottavat venykkeet. Nämä ovat rakenteeltaan velttikengät, päällinen on ommeltu siis kiinni välipohjaan. Joten nämä kestävät käyttöä! Aidot materiaalit ja mukava muoto takaavat käyttömukavuuden.

Jokaisessa WoMenadi® -kenkäparissa on sisäpohjassa erilainen teksti: "Askel Eteenpäin", ”Woima Wahvistaa”,” Onnellinen Olo”. Kenkäparit ovat uniikkeja ja näitä valmistuu vain rajallinen määrä vuodessa. Tilaaminen menee näin: valmistan kengät, laitan ne tänne nettikauppaan ja nopein saa ostaa. Tällä hetkellä en ehdi tilauspohjaisesti näitä valmistamaan, eli kannattaa seurata, milloin Sinun kenkäparisi odottaa täällä Sinua!

Terveisin Erästuotteen Aira

HUOMAA! Kannattaa valita omaa kengännumeroa yhtä numeroa pienempi koko, koska nämä ovat suomalaisen kenkätehtaan leveällä lestillä valmistetut kengät! Jos olet joskus käyttänyt Rintamaan kenkätehtaan kenkiä, nämä ovat lestiltään hieman leveämmät. Sama koko ei siis välttämättä täsmää näissä kengissä, koska lestit eivät ole peräisin heidän tehtaaltaan. Kannattaa valita siis koko 38, jos normaalisti käytät kokoa 39.

Näytetään tuotteet 1 - 2 (2 tuotteesta)