Nahkareput & Ringa-ajokoiraliivi

Erästuotteen nahkareput

Erästuotteen nahkareput valmistetaan käsityönä naudannahasta, huolellisesti valituista nahkavuodista.
Mäyrännahat tulevat paikallisilta metsästäjiltä, joten mäyräreppujen saatavuus voi vaihdella metsästysonnen ja vuodenajan mukaan.

Naudannahkojen värisävyt voivat vaihdella nahkojen saatavuuden ja varastotilanteen mukaan, joten reppu ei välttämättä ole juuri täsmälleen kuvan värisävyn mukainen. Mikäli sinulla on toive tilaamasi repun värisävyyn liittyen, otathan yhteyttä Erästuotteelle!

Nahka- ja mäyräreppujen kanteen voit myös tilata nahkakyltin, johon on polttokirjoitettu vaikkapa repun omistajan nimi, vuosiluku tai "Reijon reissureppu", "Vuoden Erämies". Kysy tästä lisäpalvelusta tarkemmin Erästuotteelta puhelimitse tai sähköpostilla.

RINGA- ajokoiraliivi nartuille ja nyt myös uroskoirille!

Liivi on valmistettu kestävästä kankaasta. Sivuissa ja etujaloissa joustavat resorit. Selässä kokonaan aukeava vetoketju pukemisen helpottamiseksi. Vetoketjun päällä tarranauhalla suljettava läppä varmistaa kiinni pysymisen ja estää lumen pääsyn liivin sisään.

Lisää ajomahdollisuuksia vaikeissa lumiolosuhteissa. Vähentää sairaspäiviä. Ei häiritse koiran työskentelyä ajon aikana.

Ajokoiraliivi suojaa tehokkaasti narttukoiran arat nisät lumen ja pakkasen vahingoittavilta vaikutuksilta. Lisäksi ajokoiraliivi ehkäisee uroksilla rintapahkaongelmia.

Muistathan AINA totuttaa koiran liivin käyttöön ennen metsälle tai kilpailuihin lähtöä!

Koirien mittausohje tuotteen kohdalla.

HUOMIOI TOIMITUSAIKA 7-10 päivää tilauksesta.

Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9-17.

Näytetään tuotteet 1 - 4 (4 tuotteesta)